14 Kasım 2012 Çarşamba

BAL TATİLİ :)

 Temmuzda evlendik biz 3Temmuzda, balayı planımız Dubai idi bu sebeple temmuzda oralarda sıcaktan kavrulmamak için kasımı seçtik biz. Görümcem ve ailesi dubaide yaşıyorlar Aşk'ta nişanımızdan önce oradaydı 2yıldan fazla orada yaşamışlığı var dolayısıyla heryeri adım adım çok iyi biliyor e bu sebeple gezmek daha zevkli hale geldi. Güzel görümcemin muhteşem mağaza tavsiyeleri tatlı aşkımın gezelim görelim yüzelim etkinlikleriyle muhteşem 2 haftalık balayımızda bir rüya gibi unutulmayacakların arasına eklendi ve bitti......

  Sıcak, şık, görkemli, ışıl ışıl bir dünya Dubai çok uygun fiyatlı mağazalarda var çok uçuk olanlarda her bütçeye ayak uydurabiliyor yani, Türkiyede bir çok kişinin ilgilenmediği Tchibo orada veli nimet pazardan ucuz 9 tl eşofmanlar 25 tl  montlar 10 tl ayakkabılar ve aklınıza gelicek her türlü ürün yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim ve tabi vazgeçilmez H&M, Forewer21....... DİKKAT kocaman mağazalarında kendinizi yada aşkınızı kaybedebilirsiniz :))))

  Tabi unutulmayan plajları, sıcak havuzları, marinası ve gece kluplerinide es geçmeyelim onlarda unutulmayanlar listemizde ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bunlarda dikkatinizi çekebilir